ružmarin

Sadnica ružmarina na radnom stolu povećati će vam pamćenje za 75%

800 480 Iris MBM

Sljedeći put kada vas na poslu dovedu na rub pameti neostvarivim planovima sjetite se Shakespeareove Ofelije. Nakon što ju je Hamlet izludio, ona luta oko dvorca i bere ružmarin mrmljajući: “Tu je ružmarin, za sjećanje: moli za ljubav, pamti!”. Znanstvenici sa Sveučilišta Northumbrije u Velikoj Britaniji pokazali su da je Ofelija imala pravo. Nakon što je 48 studenata bilo “izloženo” ružmarinovom ulju, na testovima pamćenja postigli su mnogo bolje rezultate od onih koji nisu mirisali tu biljku, a tijekom testa su se osjećali koncentriranije.

Jedna sadnica ružmarina iz MBM Vrtnog centra na vašem radnom stolu pridonjet će boljem pamčenju i koncentraciji, a prostor zamirisati ugodnim mirisom mediterana.

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize posjeta i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića ili saznajte više.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne kolačiće ovdje ili putem postavki vašeg web preglednika.

Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Da biste koristili ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zbog razloga učinkovitosti koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Time se sprema kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki na temelju svakog klijenta. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
  • __cfduid

Decline all Services
Accept all Services
X