limuncini

Limuncini

800 480 Iris MBM

Korice limuna narežite na tanke trake, pa ih namačite u vodi 2-3 dana, svakodnevno mjenjajući vodu. Nakon toga, korice prokuhajte 15-tak minuta u čistoj vodi, te ih ocijedite i izvažite. U širu posudu stavite vode da pokrije dno, dodajte limunove korice i jednaku količinu šećera, te kuhajte dok voda ne ispari, a šećer se počne lijepiti za korice.

Izvadite na papir za pečenje i pustite da se ušećerene korice ohlade i osuše. Dobar tek!

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize posjeta i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića ili saznajte više.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne kolačiće ovdje ili putem postavki vašeg web preglednika.

Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Da biste koristili ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zbog razloga učinkovitosti koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Time se sprema kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki na temelju svakog klijenta. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
  • __cfduid

Decline all Services
Accept all Services
X