bozicni vjencic

Božićni vjenčići

800 480 Iris MBM

Kad govorimo o kićenju doma za Božićne blagdane, obavezan detalj je svakako vijenac na ulaznim vratima.

Iako je klasični vijenac uvijek dobar izbor, zašto ne biste odabrali drugačiji vjenac ove godine? Npr. sa prekrasnim likovima u sredini?

Vijenac je postao nezaobilazan detalj u božićnom kićenju, kako na ulaznim vratima, tako i u Vašem domu (iznad kamina, na zidu…).

Pogledajte  samo jedan mali dio koji Vam nudimo ove godine u našoj galeriji! Njihove cijene se kreću od 50,00 do 250,00 kn, a s obzirom da brzo nestaju i stvaraju se novi, svakako požurite za svoj jedinstveni primjerak! I ne zaboravite, to je uvijek samo mali dio ponude koju MBM vrtni centri imaju.

Svakako nas posjetite i opskrbite se svim potrebnim za kićenje Vašeg doma!

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize posjeta i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića ili saznajte više.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne kolačiće ovdje ili putem postavki vašeg web preglednika.

Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Da biste koristili ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zbog razloga učinkovitosti koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Time se sprema kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki na temelju svakog klijenta. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
  • __cfduid

Decline all Services
Accept all Services
X