HOME

HOME

Sobno, vanjsko bilje i oprema za vrt i dom

PROFESSIONAL

PROFESSIONAL

Veleprodaja opreme, cvijeća i bilja za profesionalce

PREMIUM

PREMIUM

Ekskluzivna oprema i bilje za objekte i vrtove

Kao regionalni lider, MBM neprekidno istražuje nove mogućnosti razvoja i uvodi suvremenu poslovnu praksu

Modernizacija poslovanja, suradnja s domaćim proizvođačima te osnaženi odnosi s vodećim hortikulturnim regijama, osiguravaju pouzdano operativno poslovanje našim poslovnim partnerima.

Kao regionalni lider, MBM neprekidno istražuje nove mogućnosti razvoja i uvodi suvremenu poslovnu praksu tako da svojom ponudom i organizacijom može ispuniti i najzahtjevnije potrebe tržišta i struke.

Uvodimo brand IRIS vrtni centar inspiriran endemskom vrstom perunike – iris croatica. Kao što je hrvatski nacionalni cvijet inspiracija za naziv vrtnog centra tako će IRIS vrtni centar postati uzor i inspiracija novim generacijama stručnjaka u hortikulturi i floristici.

Racionalizacija vlastite distribucijske mreže s jačanjem poslovnog i vrtnog centra u Lučkom kao središta razvoja i izvrsnosti, strateške su odrednice MBM poslovanja.

Proces planiranja nabave osigurava suradnju s dobavljačima koja je uzajamna, pouzdana i dugoročno stabilna. Naša sposobnost prepoznavanja aktualnih i očekivanih potreba tržišta od posebnog je značaja kooperantima koji tako na vrijeme mogu usmjeriti svoje aktivnosti.

 

Uvijek na izvoru novih ideja i trendova, vrtni centar IRIS posvećen je cjelovitoj suradnji sa svojim kupcima. Za to su ostvareni preduvjeti raznolikom i sveobuhvatnom ponudom koja se kontinuirano nadopunjuje, tehnološkom infrastrukturom koja osigurava visoku kvalitetu asortimana te upućenosti i stručnim kompetencijama svakog zaposlenika čime je odabir proizvoda jednostavan, stimulativan i provjereno ispravan.

U našem prodajno izložbenom prostoru i digitalnim prodajnim kanalima sve je podređeno sigurnosti i zadovoljstvu kupnje kako bi se naši korisnici mogli nesmetano prepustiti kreativnim aspektima svoje struke ili hobija.